Menguruskan Pinjaman Peribadi Terpantas Untuk Anda

Untuk Kakitangan Kerajaan / GLC Yang Mempunyai PAYSLIP OVER 60% dan KONTRAK yang baru bekerja 3 bulan layak memohon. Tanpa surat pengesahan majikan dan tanpa Biro Angkasa.
SWASTA PANEL juga dialu-alukan.

pinjaman senang dan mudah lulus

Senang

Kami menyenangkan proses pinjaman anda agar lebih lancar.
menguruskan pinjaman peribadi pantas

Laju

Kami sangat memahami anda. Pastinya kami akan uruskan dengan pantas
pinjaman peribadi yang selamat bukan ahlong

Selamat

Kami menawarkan urusan pinjaman dengan bank – bank terpilih sahaja.
pinjaman cepat lulus untuk criss ctos-terbaik

Syarat Mudah

Jika anda blacklist CTOS, CCRISS mahupun AKPK, rujuklah kepada kami.

Perkhidmatan i-Financehub

i-Financehub.com by Azura Consultancy menguruskan servis Pinjaman Peribadi yang dikelolakan oleh bank-bank tempatan dan koperasi terpilih.

tentang-i-financehub

PANEL BANK & KOPERASI

_

Bank Dan Koperasi Yang Bersama Kami

TESTIMONIAL

_

Apa Kata Pelanggan i-Financehub?

haizan

Tak sangka walaupun saya mempunyai komitmen tinggi, loan masih lulus. Terima kasih Azura sebab bantu saya !

Haizan
Pekerja Swasta
testimoni 2

Alhamdulillah, walaupun baru kerja 4 bulan kat sini, tapi dah boleh lulus juga loan. Nak loan lulus, buat dengan i-financehub ok!

Nur Raudhah
Kakitangan GLC
testimoni 3

Urusan dengan i-Financehub sangat smooth. Sebelum ni apply terus kat bank asyik reject je. Sekarang dah lega sebab loan lulus.

Zaid
Pekerja Sektor GLC
testimoni 4

Pinjaman yang ditawarkan amat membantu sewaktu saya sangat memerlukan bantuan kewangan. Proses lulus pantas dan dipercayai.

Liza
Eksekutif O & G

Perlukan Bantuan Kewangan?

Hubungi kami menerusi WhatsApp untuk mendapatkan info lanjut.